Lady Gaga verslaafd aan wiet


photo credit: stephane.c

De pijn van haar gebroken heup was zo ondraaglijk dat Lady Gaga maar liefst 15 joints per dag rookte om maar geen pijn te hebben. Het was voor haar een gewoonte om zoveel te blowen tegen de pijn, zonder even te onderzoeken waar die pijn nou vandaan kwam.
Uiteindelijk raakte ze een jaar lang extreem verslaafd aan wiet en was ze dagen lang gevoelloos. In februari waren Lady Gaga’s kniegewrichten ontstoken waardoor ze haar Born This Way-ball tournee af moest blazen.

Op dit moment is Lady Gaga alweer een tijdje de oude. Haar nieuwe album Artpop ligt nu in de winkel, met een van mijn favoriete liefjes: Applause.

Lees ook:Lady Gaga wil een videoclip met transseksuelen
Lees ook:Lady Gaga ziek: optredens Born this Way Ball afgezegd
Lees ook:Lady Gaga is back
Lees ook:Lady Gaga keert terug naar Nederland
Lees ook:Lady Gaga hoofdredacteur voor één dag

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>