Lady Gaga keert terug naar Nederland

Afgelopen zaterdag gaf Lady Gaga een verpletterende show in het GelreDome. Het optreden in Nederland is Lady Gaga blijkbaar erg  goed bevallen. Zo goed, dat ze dit jaar nog terugkeert naar Nederland. Lady Gaga’s Monster Ball Tour zal op 29 november 2010 terugkomen naar Ahoy in Rotterdam. De kaartverkoop voor dit concert begint aanstaande zaterdag 22 mei om 10.00 uur.

De Monster Ball Tour wordt wereldwijd omschreven als ‘de beste live show van het jaar’ en een ‘overdonderend visueel spektakel’. Lady Gaga zelf noemt de show ‘meer een musical dan een concert’. En met een voor Gaga customized Rolls Royce en maar liefst 15 verschillende outfits belooft het ook in Rotterdam opnieuw ‘one helluva ride’ te worden. Kaartverkoop start aanstaande zaterdag 22 mei om 10.00 uur via: www.livenation.nl en 0900 – 1010 2020 (45 cpm).

Lees ook:Lady Gaga komt naar Nederland
Lees ook:ADAMS NAAR AHOY
Lees ook:Lady Gaga cancelt concert wegens uitputting
Lees ook:Bon Jovi in juni naar Nederland
Lees ook:Lady Gaga bezoekt Amsterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>