Bon Jovi in juni naar Nederland

Bon Jovi komt naar Nederland. De band zal de hoofdact zijn op de eerste editie van het Royal Beach Concert Scheveningen dat op zaterdag 5 juni 2010 plaatsvindt op het strand van Scheveningen.

De band doet dit jaar alleen een Amerikaanse tour en speelt in Europa diverse malen voor een volledig uitverkocht O2 stadion in London. Naast de hoofdact Bon Jovi treedt ook de Haagse band Kane op. De aftrap van het concert wordt verzorgd door Di-Rect. De organisatie verwacht tussen de 70.000 en 100.000 bezoekers.

Kaarten in de vrije verkoop zijn verkrijgbaar vanaf € 55,-. De kaartverkoop voor het concert start op zaterdag 30 januari om 10.00 uur via www.royalbeachconcert.nl. Wie via deze website deelnemer wordt van de BankGiro Loterij, ontvangt per lot een gratis kaartje voor het concert.

Lees ook:Elton John komt naar Scheveningen
Lees ook:LeBon in de Lappenmand
Lees ook:Whitney Houston stelt teleur in Birmingham
Lees ook:Usher is te ziek om te zingen in Ahoy
Lees ook:Jeugdsentiment! Duran Duran komt Den Haag verblijden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>