Jeugdsentiment! Duran Duran komt Den Haag verblijden

Duran Duran geeft zaterdag 11 juni een concert in het Kyocera Stadion in Den Haag. De voorverkoop is vrijdag gestart, meldde organisator Clockround Events. De Britse band van zanger Simon LeBon was in 2008 voor het laatst in Nederland, in de Heineken Music Hall in Amsterdam. De twee optredens waren toen binnen een dag uitverkocht.

Duran Duran was vooral in de jaren tachtig enorm populair. De band scoorde toen grote hits als The Reflex, A View To A Kill en The Wild Boys. Het optreden in Den Haag maakt deel uit van de vier maanden durende Europese zomertour van de band. Het concert staat in het teken van het nieuwe album van Duran Duran, All you need is now, dat op 21 maart uitkomt.

Maar de band speelt ook oude klassiekers. Het optreden maakt deel uit van The Hague Jazz en wordt gehouden in de week voor het jazzfestival.

 bron ANP

Lees ook:LeBon in de Lappenmand
Lees ook:ADAMS NAAR AHOY
Lees ook:U2 plant Europese concerten
Lees ook:Concerten Marcus Miller afgelast na busongeluk
Lees ook:NKOTB in duet met de Backstreet Boys

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>