ADAMS NAAR AHOY

Rockster Bryan Adams geeft met zijn band op 19 maart 2012 een concert in Ahoy Rotterdam.
Het concert in Rotterdam staat in het teken van de ‘Full Band Rock’ tour. De kaartverkoop voor dit concert begint aanstaande vrijdag om 10.00 uur. 

Zijn geweldige live concerten hebben Bryan Adams gemaakt tot één van ‘s werelds beste rockartiesten. De Canadees geeft meer dan 120 concerten per jaar. In de laatste drie decennia heeft de zanger geschiedenis gemaakt in de muziekindustrie door op 6 continenten  zijn grote hits, ‘Summer of 69′, ‘Run to You’, ’18 Til I Die’, ‘It’s Only Love’, ‘Somebody’ en ‘Cuts Like A Knife’ live ten gehore te brengen in uitverkochte zalen.

Bryan Adams heeft meer dan 65 miljoen albums verkocht en bereikte met zijn hits de nummer 1 positie in 40 verschillende landen. Deze hits leverden hem diverse awards op waaronder een Grammy, een American Music Award, een Juno Award, drie Academy Award nominaties en zelfs een onderscheiding in de Orde van Canada. 

Kaartverkoop start aanstaande vrijdag om 10.00 uur via: http://www.livenation.nl/ en 0900 – 300 1250 (45 cpm).

Lees ook:Lady Gaga keert terug naar Nederland
Lees ook:Jeugdsentiment! Duran Duran komt Den Haag verblijden
Lees ook:Maroon 5 geeft concert in Amsterdam
Lees ook:Bon Jovi in juni naar Nederland
Lees ook:Madonna zegt concert af

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>