Concerten Marcus Miller afgelast na busongeluk


photo credit: Bengt Nyman
Het Metropool in Hengelo laat via haar website weten dat het concert vanavond van Marcus Miller niet doorgaat. Zoals we gisteren al meldden raakte Marcus Miller en een aantal leden van de Marcus Miller Band gewond toen hun toerbus verongelukte in Zwitserland. De buschauffeur kwam daarbij om het leven.

Op de website van Metropool staat te lezen: “In verband met het tragische ongeval met de tourbus van Marcus Miller, waarbij de chauffeur is omgekomen, gaat het concert van 26 november niet door. Aangeschafte kaarten voor het concert blijven vooralsnog geldig. Meer informatie hierover volgt binnenkort. Wij vragen uw begrip voor de situatie en wensen Marcus, zijn band- en crewleden en de nabestaanden van de overleden chauffeur veel sterkte toe.”

[UPDATE] Inmiddels is bekend geworden dat alle drie de concerten die Marcus Miller in Nederland zou geven, zijn afgelast. Dit betekent dat het concert morgen in Tilburg (013) en het optreden in Tivoli in Utrecht op 28 november níet doorgaan. Op de website van 013 staat te lezen: “Marcus Miller en zijn bandleden maken het goed, maar door het ongeluk kunnen zij de geplande Nederlandse concerten niet optreden. Wij hopen op korte termijn meer nieuws te hebben over eventuele vervangende data. Kaarten blijven vooralsnog geldig.”

Bibi Green -manager van Marcus Miller- liet zondagavond via Facebook weten, dat de bandleden allemaal okay zijn: “In gedachten zijn we bij de familie van de buschauffeur die zo tragisch om het leven kwam gistermorgen.” Op maandag deed Bibi geen mededelingen over eventuele concerten, maar wel liet ze weten dat nog vier bandleden in het ziekenhuis liggen.

 

Lees ook:Jazz bassist Marcus Miller gewond bij busongeluk Zwitserland
Lees ook:Bruce Springsteens neef dood aangetroffen
Lees ook:Jennifer Lopez eist 20 miljoen dollar van chauffeur
Lees ook:50 Cent gewond na aanrijding met truck
Lees ook:Van Dik Hout getroffen door drama

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>