Whitney Houston stelt teleur in Birmingham

We mogen hopen dat onze eigen Nederlandse Waylon meer indruk heeft gemaakt dan de hoofdact van gisteravond in Birmingham, Whitney Houston. Ze opende gisteren haar Europese tour in Birmingham en veel concertbezoekers waren zwaar teleurgesteld…

Bezoekers laten weten dat ze het het slechtste concert ooit vonden. Whitney was volgens bezoekers constant buiten adem, had microfoonproblemen en liet de bezoekers maar liefst tien minuten wachten tot ze omgekleed was. In deze tijd moesten de concertganger het doen met de dansers, die de tijd vulden. Als we onderstaande beelden zien, dan kunnen wij alleen maar concluderen dat we wel eens erger gezien hebben. Maar wellicht was dit een “goed moment” in de show…

Lees ook:Whitney Houston weer uitgejouwd
Lees ook:Gil Birmingham’s enige wens: relatie Rob en Kristen in orde maken
Lees ook:Leegloop bij concert Whitney Houston
Lees ook:Whitney Houston weer aan de coke?
Lees ook:Jennifer Aniston wil snel kinderen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>