Lady Gaga is back

photo credit: nikotransmission

Lady Gaga is na een afwezigheid van 6 maanden eindelijk weer terug te vinden op het podium! Afgelopen februari moest zij haar tournee afzeggen na aanhoudende heupklachten. Nog geen maand later ging ze onder het mes en na een revalidatie van vijf maanden is ze eindelijk weer terug.

25 augustus treedt Lady Gaga op tijdens de MTV Video Music Awards (VMA) in Brooklyn.

Ik kijk zeker uit naar haar eerste optreden. Als iemand een show neer kan zetten dan is het Lady Gaga wel. In 2010 verscheen ze nog in een vleesjurk tijdens de VMA en dat zorgde voor veel opschudding. Ik ben benieuwd waar ze ons dit keer mee gaat choqueren. Misschien is het haar nieuwe single die 19 augustus verschijnt?

Lees ook:Lady Gaga gaat naar de maan!
Lees ook:Lady Gaga keert terug naar Nederland
Lees ook:Lady Gaga bezoekt Amsterdam
Lees ook:Lady Gaga bewijst dat ze geen man is
Lees ook:Lady GaGa helemaal naakt (foto)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>