Criminal Minds acteur Thomas Gibson gearresteerd

Thomas Gibson is zondag gearresteerd. De ster uit Criminal Minds, Chicago Hope en Dharma & Greg had iets te diep in het glaasje gekeken en is toch achter het stuur gekropen. Niet handig. Vooral niet met de politie in de buurt.

Volgens Gossip Cop werd de Criminal Minds acteur, hij speelt Aaron Hotchner in de serie, aangehouden door de politie, omdat hij een wijk wilde inrijden die, in verband met een halve marathon, was afgezet voor verkeer. Toen hij toch wilde doorrijden en de politie hem alsnog aan de kant zette, bleek een sterke alcohollucht de argwaan van de politie te wekken. Vervolgens weigerde hij ter plekke mee te werken aan een blaastest. Genoeg reden voor de politie om Gibson te arresteren op verdenking van rijden onder invloed. De borg werd vastgesteld op $ 15.000, maar bij het schrijven van dit artikel zat de acteur nog vast.

Lees ook:Josh Brolin gearresteerd
Lees ook:‘Mel Gibson dreigde ex met moord’
Lees ook:‘Leonardi di Caprio stopt samenwerking met Mel Gibson’
Lees ook:Mel Gibson moet dokken
Lees ook:Mel Gibson slaat tijdens sex…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>