‘Mel Gibson dreigde ex met moord’

Waarschijnlijk is Mel Gibson niet zo charmant als dat we dachten.Hij zou zijn ex niet alleen mishandeld hebben, ook dreigde de acteur volgens Oksana Grigorieva met moord.
In hun onderkomen in Malibu zou Gibson met een vuurwapen hebben staan zwaaien, blijkt uit politiedocumenten die entertainmentwebsite TMZ heeft ingezien. Deze week is er een politieonderzoek gestart naar Gibson en de politie richt zich op drie punten. De 54 jarige acteur zou zijn ex mishandeld hebben, met een vuurwapen hebben gedreigd en hun dochtertje in gevaar hebben gebracht. Grigorieva beweert dat Gibson haar sloeg, terwijl ze de acht maanden oude Lucia in haar armen had.
Tot nu toe heeft Gibson de beschuldigingen dat hij zijn ex zou hebben geslagen, ontkent. Op de overige beschuldigingen heeft Gibson nog niet gereageerd.

Lees ook:Mel Gibson slaat tijdens sex…
Lees ook:‘Mel Gibson sloeg tanden ex eruit’
Lees ook:Mel Gibson moet dokken
Lees ook:‘Mel Gibson gaat Amerika verlaten’
Lees ook:Mel Gibson en Oksana Grigorieva uit elkaar

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>