Mel Gibson moet dokken

Oksana Grigorieva, de ex van Mel Gibson, heeft afgelopen vrijdag onthuld dat zij 500.000 dollar van Mel Gibson wil zien voor geleden schade bij haar zoon Alexander (14). Volgens Oksana heeft haar zoon veel mentale schade heeft opgelopen door de agressieve houding van de acteur. Zo zou Mel Alexander vaak hebben uitgescholden, waardoor de jongen zich onder het bed zou verstoppen. Ook meldt entrtainmentwebsite TMZ dat Gibson de jongen een op tafel gegooid zou hebben. Mel Gibson ontkent dit in alle toonaarden. Komende week zullen Mel en Oksana om de tafel gaan om dit onderwerp te bespreken.

 

Lees ook:Mel Gibson slaat tijdens sex…
Lees ook:‘Mel Gibson dreigde ex met moord’
Lees ook:‘Mel Gibson gaat Amerika verlaten’
Lees ook:Mel Gibsons nieuwe vriendin is zwanger
Lees ook:Mel Gibson en Oksana Grigorieva uit elkaar

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>