‘Leonardi di Caprio stopt samenwerking met Mel Gibson’

Mel Gibson krijgt het alleen maar moeilijker. De negatieve publiciteit rondom de acteur heeft zijn bijwerkingen. Leonardo DiCaprio stapt uit de Vikingfilm waarin hij de hoofdrol had onder regie van Gibson. Dat schrijft de Amerikaanse entertainmentsite Radar Online. “Geen schijn van kans”, antwoordt een bron dicht bij DiCaprio op de vraag of de acteur nog bij Gibsons film over de Vikingcultuur betrokken is. Hiermee lijkt eens temeer duidelijk te worden dat de uitspraken van Gibson, waarmee hij de afgelopen weken in de media kwam, hem nu ook professioneel parten spelen. De 54-jarige acteur werd eerder deze maand al aan de kant gezet door zijn persagentschap. Niet lang daarna werden enkele films waarin hij speelt of nog zou spelen voor onbepaalde tijd in de ijskast gezet.

Lees ook:‘Mel Gibson gaat Amerika verlaten’
Lees ook:Leonardo DiCaprio aangevallen door haai
Lees ook:‘Mel Gibson dreigde ex met moord’
Lees ook:Mel Gibson slaat tijdens sex…
Lees ook:Mel Gibson moet dokken

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>