Hulk Hogan eist 100 miljoen dollar voor lekken sex tape

Terry “Hulk Hogan” Bollea eist meer dan 100 miljoen dollar schadevergoeding van de partijen die verantwoordelijk zijn voor het publiceren van de befaamde sextape. De ex worstelaar is een rechtzaak gestart tegen zijn sexpartner in de tape – Heather Clem- en haar toenmalige echtgenoot (en ironisch genoeg Hogans beste vriend) Bubba The Love Sponge. Daarnaast eist Hulk Hogan ook geld van de website die een samenvatting van de sextape plaatste.

Zoals we van de week al meldden, is Hulk Hogan kwaad. En niet geheel onterecht lijkt me. Zo denk je dat je ongestraft kunt vreemdgaan met de vrouw van je beste vriend. En zo blijkt die beste vriend de seksuele hoogtepunten te filmen. “Voor als we wat geld nodig hebben”. Slechte tijden lijken te zijn aangebroken voor Bubba The Love Sponge, want na 6 jaar konden we onze voyeuristische inslag bevredigen: de sextape stond online! Bij Gawker.

Okay, om eerlijk te zijn, het betrof een samenvatting van 1 minuut uit wat een 30 minuten durende zwart/wit montage was. En Gawker hield het netjes en had de meeste xrated beelden eruit geknipt, maar de video gaf desondanks een redelijk beeld van een Hulk Hogan in actie. Of het gebrek daaraan. De beeldende beschrijving van de scenes die uit de sex tape geknipt waren, spraken waarschijnlijk meer tot de verbeelding dan de eigenlijke sex scenes tussen Heather Clem en Hulk Hogan.

Hieronder- in de video van de Tampa Bay Times – het dreigement van de advocaat van Hulk Hogan: “Als je inbreuk maakt op de privacy van mijn client, weest gewaarschuwd: We zullen je vinden en je zult boeten!” Het is verboden in de staat Florida om iemand te filmen zonder diens toestemming. Echter, er is waarschijnlijk teveel tijd verstreken tussen de opname en de aanklacht om Hogan’s aanklacht rechtsgeldig te laten zijn.

Lees ook:Hulk Hogan laaiend over gelekte sextape
Lees ook:Gawker doet het opnieuw: video huwelijk Justin Timberlake en Jessica Biel
Lees ook:Brooke Hogan gunt ons een warm uiteinde met haar bikini (foto’s)
Lees ook:Linda Hogan verloofd met 21 jarige!
Lees ook:Sextape heeft leven Teen Mom-Farrah Abraham verpest

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>