Linda Hogan verloofd met 21 jarige!

Linda Hogan gaat voor sommigen te ver. Zo schrijft de populaire sterrenblogger Perez Hilton dat hij het ‘misselijkmakend vindt dat dit als legaal wordt gezien’. De bijna 52 jarige ex-vrouw van Hulk Hogan is verloofd met de 21 jarige Charlie Hill (zie foto). Haar verloofde Charlie was in eerste instantie een vriend van haar zoon Nick, maar blijkt dat ze Charlie veel meer vond dan alleen maar een vriendje van haar zoon. De twee hebben aangegeven volgend jaar in de zomer te gaan trouwen.

Lees ook:Hulk Hogan laaiend over gelekte sextape
Lees ook:Hulk Hogan eist 100 miljoen dollar voor lekken sex tape
Lees ook:Martin Sheen vlucht naar Malta
Lees ook:Brooke Hogan gunt ons een warm uiteinde met haar bikini (foto’s)
Lees ook:Cannon geeft Carey diamanten lolly

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>