Gawker doet het opnieuw: video huwelijk Justin Timberlake en Jessica Biel

Na de sextape van Hulk Hogan van vorige week, ziet het naar uit dat Gawker opnieuw een rechtzaak kan verwachten voor het publiceren van een video die niet bedoeld was voor openbaar vertoon. Ditmaal gaat het om een video die gemaakt werd ter ere van het huwelijk van Justin Timberlake en Jessica Biel. Je mag je afvragen of het een leuk cadeau is om voor je huwelijk te krijgen, maar dat terzijde. 

Felicitatievideo
Nadat de gasten van Justin en Jessica vorige week naar Puglia in Zuid-Italie waren gebracht in een prive jet, werden ze verrast door een felicitatievideo van een goede vriend van Justin Timberlake: Justin Huchel. Huchel is een makelaar in Los Angeles. De video zelf was gefilmd in de straten van L.A. en de hoofdpersonen waren zwervers, straatmuzikanten en een transeksueel. Allen wensten het pas getrouwde paar – multimiljonair – het beste voor hun huwelijk. En vonden het jammer dat ze er niet bij konden zijn. Grappig? Nauwelijks!

Rechtzaak tegen Gawker
Maar goed, het is een privé video, niet bedoeld voor publicatie en alleen voor het bruidspaar en hun gasten. Zolang zij het maar leuk vinden toch? Op de website van Gawker staat een samenvatting van 20 seconden uit de ruim 8 minuten durende film. Gawker beschrijft de overige minuten vrij grafisch in de tekst en plaatst de tekst van de advocaat erbij van Huchel. Het mag duidelijk zijn: na het plaatsen van de sextape van Hulk Hogan, kan Gawker er nog wel een aanklacht bij hebben. De advocaat van Huchel maakt in niet mis te verstane termen duidelijk dat de video níet bedoeld is voor publicatie, geschoten is voor privévertoning op de bruiloft in Puglia en dat publicatie  ervan niet alleen betekent dat Gawker gestolen goed in huis heeft, maar ook dat ze een rechtzaak kunnen verwachten in verband met de rechten op de video.

Huwelijk Jessica Biel en Justin Timberlake
Het huwelijk vond plaats in Puglia, in het resort Borgo Egnazia en zou naar schatting $6,5 miljoen hebben gekost. Timberlake vertelt in de laatste editie van People dat hij op de gitaar speelde en een serenade zong voor Biel terwijl ze naar het altaar liep. De jurk was roze en gemaakt door Giambattista Valli. Er waren ongeveer 100 gasten aanwezig, waaronder Jimmy Fallon, Andy Samberg, Timbaland en Biel’s collega uit 7th Heaven Beverley Mitchell. Voor de eerste foto’s kun je op de website van People terecht. Vrijdag ligt de editie in de winkel met een complete trouwreportage.

 

Lees ook:Justin Timberlake en Jessica Biel trouwen dit weekend in Italie
Lees ook:Justin Timberlake kan de snoeppot niet laten staan en komt kilo’s aan
Lees ook:Jessica Biel is bezig met seksfilm
Lees ook:Jessica Biel is de hondenuitlaatster
Lees ook:Justin Timberlake volgt Mila Kunis

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>