Hulk Hogan laaiend over gelekte sextape

Hulk Hogan is kwaad. En niet geheel onterecht lijkt me. Zo denk je dat je ongestraft kunt vreemdgaan met de vrouw van je beste vriend. En zo blijkt die beste vriend de seksuele hoogtepunten te filmen. “Voor als we wat geld nodig hebben”. Slechte tijden lijken te zijn aangebroken voor Bubba The Love Sponge, want na 6 jaar konden we onze voyeuristische inslag bevredigen: de sextape stond online!

Bij HuffPost Live wipte Hulk Hogan binnen voor een praatje met Marc Lamont Hillen en de Hulk sprak tot in detail over de sex tape. “Ik wist niet eens dat de video bestond! Natuurlijk wist ik wel van de sex… het was niet dat ik aan drugs of drank was, ik deed het uit eigen vrije wil. Ik wist alleen niet dat er een camera was.” De tape is bijna genant…. het is zwart en wit gefilmd, met een toen 59-jarige Hogan en Heather Clem, de ex-vrouw van Hogan’s beste vriend, Bubba The Love Sponge. De laatste laat zichzelf horen, zodra Hulk Hogan de slaapkamer heeft verlaten met de woorden: “Deze video zal ons door financieel moelijke tijden heen helpen.” Van je vrienden moet je het hebben!

Als je een idee wilt krijgen van wat de sextape laat zien, kun je terecht bij Gawker. De site heeft een samenvatting van 1 minuut van de 30 minuten durende sextape geplaatst met een beeldende beschrijving van de overige 29 minuten. Hulk Hogan heeft inmiddels een rechtzaak aangespannen tegen de site en eist maar liefst 100 miljoen dollar.

Bij Huffington Post Live deed Hulk Hogan zijn zegje over de sextape:

Lees ook:Hulk Hogan eist 100 miljoen dollar voor lekken sex tape
Lees ook:Gawker doet het opnieuw: video huwelijk Justin Timberlake en Jessica Biel
Lees ook:Brooke Hogan gunt ons een warm uiteinde met haar bikini (foto’s)
Lees ook:Linda Hogan verloofd met 21 jarige!
Lees ook:‘Sekstape Tiger Woods’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>