Kato Kaelin: OJ Simpson vermoordde zijn vrouw

Kato Kaelin vertelt aan de New York Post dat O.J. Simpson inderdaad- surprise, surprise- zijn vrouw Nicole Brown Simpson en haar vriend Ron Goldman heeft vermoord. De verklaring komt twintig jaar nadat Kaelin als getuige fungeerde voor de verdediging tijdens de rechtzaak. In de vijf dagen dat hij in de getuigenbank zat, veranderde zijn verhaal zo vaak dat hij al snel niet meer geloofwaardig was. Hij werd letterlijk de clown van Amerika en er was geen comedy show die geen item over hem had. 

Cindy Adams, de journaliste van de New York Post die hem de woorden in mond legde, vertelt aan Gossip Cop dat ze Kato niet persoonlijk gesproken heeft. Ze blijft er echter bij dat hij de uitspraken heeft gedaan, hoewel ze niet vermeld tegen wie. Tegen TMZ zegt Kato: “Ik heb nooit gezegd dat ik wéét dat O.J. Nicole en Ron heeft vermoord. Of dat ik het alleen maar op dit moment zeg omdat ze me toch niet meer kunnen vervolgen. Ik was geschokt toen ik het stuk in de New York Post las. Ik heb altijd volgehouden dat ik dénk dat O.J. zijn ex-vrouw heeft vermoord, maar zeker weten doe ik het niet!”

In het artikel laat de journaliste Kaelin zeggen, over de reden waarom hij al die tijd gelogen heeft: “Ik was verstijfd van angst. Echt doodsbang.” En de verjaring natuurlijk. Hij kan nu niet meer veroordeeld worden voor meineed.

Op 12 juni 1994 werden Nicole Brown Simpson en Ron Goldman dood gevonden voor haar woning. O.J. Simpson stond al snel als verdachte aangemerkt. De Football grootheid weigerde zich echter aan te melden bij de politie. O.J. werd vervolgens op 17 juni live op televisie gevolgd toen hij in zijn Bronco probeerde te ontkomen aan de politie.

O.J. Simpson werd op 3 oktober 1995 vrijgesproken van de moorden. De uitspraak werd live op televisie uitgezonden en werd door meer dan 50% van de Amerikaanse bevolking bekeken. Tijdens een civiele procedure die de ouders van Ron Goldman hadden aangespannen werd Simpson verantwoordelijk geacht aan de dood van zijn ex-vrouw en Ron Goldman en hij werd veroordeeld tot het betalen van $33,5 miljoen. Om aan betaling te ontkomen ontvluchtte hij de staat Californië en verhuisde hij naar Miami.

Kato Kaelin in 2011 met  Dayna Roselli & Dave McCannin in 8 Now:

Lees ook:O.J. Simpson: belastingschuld $ 515.017,10
Lees ook:Ex-verloofde Nicole Richie dood gevonden
Lees ook:Peaches Geldof toch overleden aan overdosis drugs?
Lees ook:Jessica Simpson zwanger
Lees ook:R. Kelly last boek lancering af in verband met gezondheid

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>