R. Kelly last boek lancering af in verband met gezondheid

R. Kelly is wegens een nog onbekend gezondheidsprobleem genoodzaakt om de lancering van zijn boek vandaag  af te lasten, zo meldt TMZ. Een bron dicht bij Kelly vertelde: “Eerste indicatie is, dat hij last heeft van complicaties die voortkomen uit een operatie afgelopen jaar. Hij werd toen behandeld aan een abces op zijn stembanden. Het is nog onduidelijk hoe lang dit gaat duren.”
De zanger zou vandaag in New York zijn boek promoten: Soulacoaster: The Diary of Me dat morgen uitkomt. Naast de lancering van het boek, moest Kelly ook de Jimmy Fallon Show afzeggen en een geplande aflevering van NBC’s Today show.

Rolling Stone plaatste gisteren al een stuk uit het boek. In een hoofdstuk herinnert Kelly zich Tupac Shakur en Biggie Smalls te ontmoeten, voordat ze beiden werden vermoord. “De dood van Biggie in 1997 raakte me net zo hard als de dood van Tupac, het jaar daarvoor”, zo schrijft Kelly in het boek. “Nog een genie neergemaaid om redenen die ik niet begreep. Nog steeds niet, trouwens.”

 

Lees ook:Flash mob met Channing Tatum bij Today Show
Lees ook:R. Kelly weer aangeklaagd!
Lees ook:R. Kelly annuleert concerten ivm stemproblemen
Lees ook:Kelly Osbourne in BH voor Madonna
Lees ook:R. Kelly cancelt zijn concert cruise

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>