Tattoo op penis van lover Tori?

Tori Spelling

De True Tori reality show heeft weer een groot nieuwtje aan het licht gebracht. Tori Spelling’s echtgenoot Dean McDermott heeft een tattoo op een wel erg gevoelige plek. Tori liet zich in haar show ontvallen dat er een tattoo op zijn jongeheer zit. Of het waar is, valt moeilijk te achterhalen. Maar wie weet laat hij zijn rampetamp nog eens zien. Je weet het immers nooit met de True Tori show. 

De True Tori show is tot ons grote verdriet niet te zien op de Nederlandse televisie. Tori Spelling is bij veel Nederlanders in de vergetelheid geraakt sinds Beverly Hills vintage is en de laatste aflevering uit 1999 stamt. Echter heeft Tori Spelling zich in Hollywood aardig staande weten te houden.

Haar diepgravende show waar ze gretig lief en leed met de hele wereld deelt is een groot succes. Velen schijnen elke avond aan de buis gekluisterd te zitten om te zien wat Tori Spelling nu weer allemaal uitspookt.

We kunnen niet wachten totdat RTL of SBS de rechten van het programma koopt!

 

Bron

Lees ook:Hubby van Tori Spelling seksverslaafd
Lees ook:Tori Spelling weegt 49 kilo
Lees ook:Tori Spelling gespot zonder make-up
Lees ook:Tori Spelling: Het is een jongen!
Lees ook:Tori Spelling trouwt opnieuw

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>