Tori Spelling weegt 49 kilo

photo credit: bandita

In een uiterste poging de geruchten over haar extreem lage gewicht een halt toe te roepen, heeft Tori Spelling haar gewicht op twitter gepost.

Maar of ze daar goed aan heeft gedaan?

Het Amerikaanse Star Magazine publiceerde recentelijk een artikel waarin werd geschreven dat de actrice eind september in het ziekenhuis werd opgenomen wegens problemen met haar gewicht.

Spelling zou veel te licht zijn. Volgens het blad weegt ze nog maar 45 kilo. Dit zou ook de reden zijn dat ze onlangs tijdens een ruzie met haar echtgenoot plotseling flauwviel.

Tori reageert vrijdag in een tweet op dit bericht. ‘Star Mag…LIEGT! Werkelijk geen één feit juist in het hele artikel. Kom naar mijn huis om me te wegen Star! Ik ben 49 kilo. Als je je om FEITEN bekommert?’

Of ze hiermee alle problemen oplost, is de vraag. Er zijn vermoedelijk weinig vrouwen die op valwassen leeftijd minder dan 50 kilo wegen. Spelling is 1.68 meter, wat betekent dat ze met het gewicht dat Star noemt een BMI van 15.94 heeft.

Nemen we aan dat de actrice in staat is de cijfers op haar weegschaal goed te lezen, en ze 49 kilo weegt, dan heeft ze een BMI van 17.34. Aangezien dit getal tussen de 20 en 25 hoort te liggen, hoef je geen expert te zijn om te kunnen constateren dat Tori te licht is.

Hamburgertje, misschien?

Lees ook:Hubby van Tori Spelling seksverslaafd
Lees ook:Tattoo op penis van lover Tori?
Lees ook:Tori Spelling gespot zonder make-up
Lees ook:Kirstie Alley komt 38 kilo aan
Lees ook:Tori Spelling trouwt opnieuw

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>