Tori Spelling trouwt opnieuw

Het wordt steeds populairder onder de sterren om opnieuw de huwelijkse beloften uit te spreken. Misschien wel begrijpelijk als je ziet hoeveel sterren uit elkaar gaan. Ook Tori Spelling wil met haar man Dean McDermott opnieuw hun beloften uispreken.

De twee hebben vrienden en familie uitgenodigd om zaterdag een intieme bijeenkomst in Los Angeles bij te wonen. De 36-jarige actrice trad vier jaar geleden met acteur McDermott in het huwelijk op een privé-eiland in Fiji. Ze ontmoetten elkaar in 2005 op de filmset van ‘Mind over Murder’. Spelling en McDermott hebben twee kinderen.

Lees ook:Tori Spelling: Het is een jongen!
Lees ook:Hubby van Tori Spelling seksverslaafd
Lees ook:Tattoo op penis van lover Tori?
Lees ook:Tori Spelling krijgt troostgeschenken!
Lees ook:Gwyneth Paltrow en Chris Martin zijn goede vrienden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>