Losbandig gedrag duur geintje voor Rihanna

photo credit: NRK P3

 

Rihanna is de laatste tijd veel negatief in het nieuws. Zo ook nu weer. Rihanna beschuldigt haar huidige boekhouders van oplichting.

Zij zouden haar miljoen verschuldigd zijn. Haar ex-accountants zitten op de zaak, maar zijn er eigenlijk helemaal klaar mee. Dat Rihanna eigenlijk altijd te laat komt bij concerten is algemeen bekend. Tijdens een rechtszaak tussen haar accountants en boekhouders kwam ze helemaal niet op dagen. Hierdoor liepen de juridische kosten nogal op en nu moet Rihanna een boete van 47.000 dollar betalen. Terecht, vind ik. Rihanna is misschien een heel goede artiest, maar dat betekent niet dat je je als een koningin mag gedragen en alleen maar doet waar je zelf zin in hebt.

 

 

Lees ook:Justin Bieber heeft boete voor zijn aap nooit betaald
Lees ook:Voorwaardelijke celstraf voor Paris Hilton
Lees ook:Rihanna mist donkere mensen in Australië
Lees ook:Rihanna mag niet halfnaakt optreden op Oudejaarsavond
Lees ook:Justin Bieber opgepakt

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>