Rihanna mag niet halfnaakt optreden op Oudejaarsavond

photo credit: MiKeARB

Als ster heb je het ook niet altijd makkelijk.

Zo mag Rihanna – toch niet vies van een stukje huid meer of minder – niet uit de kleren tijdens een optreden op Oudejaarsavond.

De zangdiva heeft aan dit verbod gehoor gegeven omdat ze maar liefst een half miljoen dollar opstrijkt met deze schnabbel.

En natuurlijk is het ook niet mis om een paar daagjes in Abu Dhabi te zijn. Want daar vind je nog rijke oliesjeiken die bereid zijn dergelijke bedragen voor een zangeresje uit te geven.

Toch is Rihanna niet te spreken over haar optreden in Emirates Palace op de laatste dag van het jaar. ‘Ze was eigenlijk van plan haar meest provocerende show ooit op te voeren,’ aldus een ingewijde. ‘Het probleem is dat het merendeel van haar show uit sexy bühne-outfitjes bestaat.’

Het team rondom de zangeres is nu druk bezig een nieuwe show met meer gepaste kleding  in elkaar te zetten. Op deze manier hoopt ze de (hoofdzakelijk islamitische) bevolking van Abu Dhabi nietvoor het hoofd te stoten.

Wat dacht je van een wollen trui en een wortelbroek, Rihanna?

Lees ook:Taylor Swift treedt op tijdens Victoria Secret Show 2013
Lees ook:Losbandig gedrag duur geintje voor Rihanna
Lees ook:Rihanna’s oma overleden: breakdown op podium
Lees ook:Rihanna playbackte tijdens concert
Lees ook:Keira Knightley moest tijdens auditie SEXY ‘BEKKEN’ trekken!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>