Rihanna mist donkere mensen in Australië

In een interview met een Australische verslaggeefster zou Rihanna zich hebben uitgesproken over het tekort aan donkere (negroïde) mensen in Australië. Rihanna zou letterlijk hebben gezegd: “Als ik hier optreed en rondkijk, zie ik één of hooguit twee donkere personen in mijn publiek. Zo weinig. En vaak zijn ze ook heel erg donker hier. Maar ik vind ze erg mooi, én vooral speciaal.” Rihanna kwam onlangs nog in het nieuws omdat ze een seksshop in Australië bijna leegkocht.

Lees ook:Rihanna geniet van Seks-shop-sessie…
Lees ook:Losbandig gedrag duur geintje voor Rihanna
Lees ook:Matt Kemp geniet van Rihanna
Lees ook:Eminem bang voor de dood
Lees ook:Rihanna’s booty call in sexy bikini (foto’s)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>