Taylor Swift krijgt shit over zich heen na Victoria Secret Sow 2013


photo credit: elaine_batista16

Niet iedereen stelde het optreden van Taylor Swift op prijs tijdens de Victoria Secret Fashion Show 2013. Het model Jessica Hart was er niet over te spreken. Het blonde model liet in een interview met Women’s Wear Daily weten dat ze Taylor Swift geen goede keus vond voor de lingerieshow. Het is niet dat het model haar niet mag, ze vond de zangeres gewoon echt niet passen bij de show.

Ik vond de artiesten dit jaar ook wat mager vergeleken met vorig jaar. Taylor Swift vindt ik overigens wel bij de show passen, ze had zelf ook wel een angel kunnen zijn. Naast Taylor Swift traden ook Fall Out Boy en Great Big World op. Op 10 december 2013 wordt de show eindelijk uitgezonden.

Over de catwalk liepen beroemde modellen als Adriana Lima, Alessandra Ambrosio, Karlie Kloss, Candice Swanepoel en onze Hollandse trots; Doutzen Kroes.

 

Lees ook:Taylor Swift treedt op tijdens Victoria Secret Show 2013
Lees ook:Bekijk hier de foto’s van Victoria Secret Show 2013!
Lees ook:Taylor Swift en Justin Bieber grote winnaars MTV EMA’s 2012
Lees ook:Niet One Direction, Maar Taylor Swift meest ‘Voorbeeldige’ celebrity 2013
Lees ook:Bitchfight tussen Jennifer Lopez en Taylor Swift

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>