Niet One Direction, Maar Taylor Swift meest ‘Voorbeeldige’ celebrity 2013


photo credit: Live to Create Photography

One Direction deed het ook goed door te eindigen op de twee plek, maar Taylor Swift is dit jaar de meest ‘Voorbeeldige’ celebrity van 2013. Beyoncé is op de derde plek geëindigd. De lijst is samengesteld door DoSomething.org en stelt elk jaar een top 20 samen. Als celebrity kan je in de lijst terechtkomen door veel geld te doneren en door de handen uit de mouwen te steken (voor anderen natuurlijk). Taylor Swift was dit jaar dus het meest gul en onbaatzuchtig.

Lees ook:Boys van One Direction steunen slachtoffers Filipijnen
Lees ook:Taylor Swift krijgt shit over zich heen na Victoria Secret Sow 2013
Lees ook:Bitchfight tussen Jennifer Lopez en Taylor Swift
Lees ook:Madonna best verdienende artiest
Lees ook:Taylor Swift en Justin Bieber grote winnaars MTV EMA’s 2012

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>