Taylor Swift treedt op tijdens Victoria Secret Show 2013


photo credit: C1ssou

10 december is het weer zover, dan kunnen we eindelijk weer wegdromen bij de Victoria Secret-show. Het wordt dus pas 10 december uitgezonden, maar vanavond zijn de opnames van de show al. Niemand minder dan Taylor Swift, Fall Out Boy en Great Big World zullen optreden tijdens de show. De niets verhullende lingerieshow is een wereldwijd succes en sinds vorig jaar zendt Nederland het ook eindelijk uit. Onze eigen Doutzen Kroes loopt weer mee, zie hier een sneakpreview van een van haar sexy outfits, tijdens de show. Over de catwalk lopen beroemde modellen als Adriana Lima, Alessandra Ambrosio, Karlie Kloss en Candice Swanepoel.

Qua optredens zijn ze wel een beetje achteruit gegaan, vorig jaar traden Rihanna, Bruno Mars en Justin Bieber op.

Lees ook:Taylor Swift krijgt shit over zich heen na Victoria Secret Sow 2013
Lees ook:Justin Bieber en Rihanna bij Victoria’s Secret Fashion Show
Lees ook:Bekijk hier de foto’s van Victoria Secret Show 2013!
Lees ook:Doutzen Kroes in bikini op St. Barths (foto’s)
Lees ook:Doutzen Kroes kleedt zich aan voor Victoria’s Secret-show (foto’s)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>