Bitchfight tussen Jennifer Lopez en Taylor Swift


photo credit: JAZills

Tijdens een van de concerten van Taylor Swift is het tussen haar en Jennifer Lopez stuk gelopen.

Jennifer Lopez was uitgenodigd om een stukje mee te zingen tijdens het concert, maar dit was absoluut de laatste keer dat de dames samen op een podium te vinden waren. Volgens Taylor Swift is J.Lo namelijk arrogant en verwaand. Na het concert wilden de dames backstage nog een drankje doen, maar J.Lo zag het niet zitten om met de vrienden van Taylor op te trekken. Niet op willen trekken is dan nog best zacht gezegd, de vrienden van Taylor mochten absoluut niet in de buurt komen of in de richting kijken van J.Lo. Wat een leuke avond had moeten worden eindigde in een grote ruzie. Taylor is er helemaal klaar mee en heeft het contact met J.Lo verbroken. Heel erg vervelend, voor hoeveel die vriendschap waard was dan.

Lees ook:Taylor Swift krijgt shit over zich heen na Victoria Secret Sow 2013
Lees ook:Niet One Direction, Maar Taylor Swift meest ‘Voorbeeldige’ celebrity 2013
Lees ook:Taylor Swift en Justin Bieber grote winnaars MTV EMA’s 2012
Lees ook:Nicki Minaj en Keith Urban maken American Idol jury compleet
Lees ook:Ex JLo lijkt blij met scheiding

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>