Zanger OMC, Pauly Fuemana (40), overleden

AUCKLAND NEW ZEALAND APRIL 12.Auckland

Pauly Fuemana, de zanger van Otara Millionaires Club die wereldwijd beroemd werden met het nummer How Bizarre, is op 40-jarige leeftijd overleden. De uit Nieuw Zeeland afkomstige zanger is zondagochtend in het ziekenhuis overleden na een kort ziekbed. Wat hij precies had is niet bekend.

Fuemana vormde samen met Alan Jansson het muziekduo Otara Millionaires Club ook wel bekend als OMC, dat verantwoordelijk was voor het nummer How Bizarre, dat de best verkopende single uit Nieuw Zeeland ooit is geweest. Van het gelijknamige album werden wereldwijd drie miljoen exemplaren verkocht. De naam van het duo verwees met een knipoog naar een van de armste voorsteden van de stad Auckland, waar Fuemana en Jansson vandaan kwamen. How Bizarre, dat in 1995 uitkwam,stond op nummer één in acht landen.

In 206 werd de zanger failliet verklaard, waardoor hij ook zijn rechten op zijn muziek kwijtraakte. In 2007 kwamen Jansson en Fuemana weer samen en brachten de single 4 All of Us uit. Fuemana laat een vrouw en vijf kinderen achter.

Lees ook:Britney Spears is back!
Lees ook:Christina Aguilera albumcover uitgelekt!
Lees ook:Shakira en Rihanna brengen samen single ‘Can’t Remember To Forget You’ uit (Video)
Lees ook:Shakira brengt officiële WK-single uit (zie video!)
Lees ook:Ultravox op nummer 1 na 30 jaar?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>