Britney Spears is back!

Britney Spears blijft records verbreken met haar nieuwste single ‘Hold It Against Me’. Deze week komt de track binnen op de eerste plaats in de Amerikaanse Billboard’s Hot 100 Singles chart met meer dan 411.000 verkochte downloads binnen één week op iTunes. De single is hiermee de best verkopende track van een vrouwelijke artiest in een eerste week van release. Het record stond hiervoor op naam van Taylor Swift.
Volgens Billboard Magazine is Britney de tweede artiest die meerdere malen van niets op nummer 1 is binnengekomen in deze lijst. Britney vergezeld Mariah Carey in deze uitzonderlijke prestatie.

Buiten de Verenigde Staten kwam de single in 19 verschillende landen binnen op nummer 1, waaronder in landen als Australië, Japan, Canada, Frankrijk en België. In Nederland kwam de single meteen na release binnen in de top 3 van de iTunes single charts.
De superster is de eerste artiest die haar single commercieel uit heeft gebracht op het moment dat deze wereldwijd werd aangeboden bij radio stations.  

Afgelopen week schreef Spears nog geschiedenis met ‘Hold It Against Me’ toen de single, op de dag van release, het meeste op verschillende radio stations werd gedraaid.

Hold It Against Me’ is een samenwerking van Spears met Max Martin en Dr. Luke en is de eerste single van haar nieuwe en zevende studio album die in maart 2011 uitkomt.
Hold It Against Me’ is hier te beluisteren: http://www.youtube.com/user/BritneySpearsVEVO.  

Tijdens haar 12-jarige carrière kwam Britney met vijf verschillende albums van niets binnen op nummer 1 in de Amerikaanse Billboard Album Charts. Daarnaast behaalde Britney 24 Top 40 noteringen in de Billboard Mainstream Top 40 chart. Britney Spears is wereldwijd één van de best verkopende artiesten van de afgelopen 10 jaar met meer dan 67 miljoen verkochte albums.

‘Hold It Against Me’ is nu digitaal verkrijgbaar.
Het nieuwe album van Britney Spears komt in maart 2011 uit.

Lees ook:Nieuwe single Britney Spears ‘uitgelekt’
Lees ook:Album One Direction Midnight Memories snelstverkopende album 2013
Lees ook:Britney Spears nam “Telephone” van Lady Gaga op (luister hier!)
Lees ook:MusicMondays week 3: Justin Biebers nieuwste single Hold Tight (video)
Lees ook:Christina Aguilera albumcover uitgelekt!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>