Blake Fielder-Civil belazert Amy Winehouse

Amy Winehouse Faces Assult Charges At Westminster Magistrates Court

Ai, dit zal pijnlijk nieuws zijn voor zangeres Amy Winehouse, die van plan was om te hertrouwen met Blake Fielder-Civil. Hij heeft haar op zijn zachts gezegd namelijk flink belazerd. Hij zou namelijk in het geheim verloofd zijn met een dame, waarmee hij al sinds april vorig jaar een relatie had.

De Engelse krant The News of the World publiceert een interview met de mooie brunette Sarah Aspin, die claimt verloofd te zijn met de (ex-) junk. Hij zou haar ten huwelijk hebben gevraagd en zelfs over kinderen gepraat hebben met haar. De krant wist de twee te fotograferen op 7 januari j.l. voordat ze naar de flat gingen, die hij als liefdesnest voor hen gekocht zou hebben. Ze zouden gaan trouwen op een strand en op huwelijksreis gaan naar Mexico. Een paar dagen later vernam Sarah in de krant dat Amy volgende maand zal gaan hertrouwen met Blake. Toen Sarah Blake er mee confronteerde zei hij “Ik hou van jou en JIJ bent degene waar ik mee wil trouwen”. Sarah denkt dat Blake beiden aan het lijntje houdt en dumpt Blake.

Ze vertelt de krant dat hun relatie in april vorig jaar begon, toen ze elkaar ontmoetten in een afkickkliniek in Sheffield. Sarah zat in de kliniek om van haar heroine-verslaving af te komen. Na hun ontslag uit de kliniek, vroeg Blake haar bij hem te komen wonen, maar Sarah konde dat niet omdat ze nog twee kinderen heeft. Ze had geen idee dat Blake en Amy in december weer bij elkaar waren gekomen.

Amy en Blake trouwden in mei 2007 en scheidden in augustus 2009, nadat Blake een lange tijd in de gevangenis moest doorbrengen. Of het tweede huwelijk van het stel nu nog door zal gaan, is nog maar de vraag. Zie de foto’s en het hele verhaal van Sarah hier.

Lees ook:Amy Winehouse is biseksueel!
Lees ook:Sarah Jessica Parker maakt ruzie op Twitter
Lees ook:Robert Blake: Ik heb mijn vrouw niet vermoord!
Lees ook:‘Amy Winehouse heeft nieuwe vriend’
Lees ook:‘Ronan Keating ging vreemd’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>