‘Ronan Keating ging vreemd’

Samuel L. Jackson Foundation Ball

Gisteren wisten we je al te melden dat Ronan Keating en zijn vrouw Yvonne na twaalf jaar huwelijk zouden gaan scheiden. Vrij onverwacht, want twee weken geleden werd het stel nog lachend en knuffelend gespot. Wat is er sindsdien gebeurd dat deze breuk heeft veroorzaakt? Volgens de britse krant The Sun ging Ronan vreemd.

Zijn vrouw Yvonne zou Ronan met kleren en al op straat hebben gezet toen hij midden in de nacht thuiskwam. Dit zou een bron aan de krant hebben laten weten. Ronan zou zijn vrouw bedrogen hebben met een van de danseressen van Boyzone, Francine Cornell. Een week voor het nieuws van de scheiding gaf Ronan nog een interview over zijn familieleven. Hij wist toen al dat zijn huwelijk afgelopen was. Voor vrienden en bekenden kwam de breuk ook onverwacht. Boyzone manager Louis Walsh laat weten “Ik ben helemaal in shock. Als je mij gevraagd had welk stel nooit uit elkaar zou gaan, dan zou het Ronan en Yvonne zijn. Ze zijn al samen sinds hun jeugd”.

Lees ook:Ronan Keating gaat scheiden!
Lees ook:‘Ronan Keating gaat opnieuw trouwen’
Lees ook:Ronan Keating betrapt door sms’jes
Lees ook:Vader Abraham krijgt “concurrentie” van Boyzone
Lees ook:Stephen Gately zingt verder na zijn dood in tribute

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>