Robert Blake: Ik heb mijn vrouw niet vermoord!

Robert Blake, ster uit de politieserie Baretta (1975-1978), heeft voor het eerst in 1o jaar een uitgebreid interview gegeven. Gisteravond zat de voormalige ster aan tafel bij Piers Morgan (CNN) en ging volledig uit zijn dak. Het gebeurde toen Morgan vroeg naar de moord op Blake zijn vrouw, Bonnie Lee Bakley. Morgan kreeg de volle laag van Blake’s toorn.

Even recap: Robert Blake’s vrouw werd in 2001 vermoord om de hoek van een restaurant in de Fernando Valley (Californië) waar het stel net gegeten had. Blake was op dat binnen in het restaurant en terwijl zijn vrouw in de auto zat te wachten, werd zij van achteren door haar hoofd geschoten. Blake werd in 2002 gearresteerd op verdenking van de moord, maar werd in 2005 vrijgesproken.

Op camera gisteren sprak Blake woedend de politie aan, met de woorden (veel piepjes in de video!): “Jullie hebben me helemaal kapot gemaakt! Als het aan jullie had gelegen was ik gestorven in die cel! Wacht maar, jullie komen nog aan de beurt!”

Het is een ontluisterend beeld om je jeugdheld (jaja… ik geef het toe, ik was fan van Baretta!) op deze wijze terug te zien. Ontluisterend. Hieronder een klein deel uit de opname. Voor het gehele interview kun je hier terecht.

Lees ook:Amy Winehouse is biseksueel!
Lees ook:Blake Fielder-Civil belazert Amy Winehouse
Lees ook:Blake Lively en Ryan Reynolds stiekem getrouwd
Lees ook:Amy Winehouse is misschien zwanger
Lees ook:Ik ben Salma Hayek en ik ben een Savage

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>