Stephen Gately was niet dronken, toont video!

London's new iconCreative Commons License photo credit: whiteafrican

Volgens de geruchten is Stephen Gately vorige week overleden aan de gevolgen van een drankorgie.

Op videobeelden die vlak voor de Boyzone-zanger zijn dood zijn gemaakt, blijkt echter dat hij de bewuste avond helemaal niet dronken was!

Dat meldt News of the World zondag.

De krant heeft de hand weten te leggen op beelden van een bewakingscamera die vlakbij de Aries Club in Palma hing waar Stephen Gately en Andy Cowles de bewuste zaterdagavond als eerste zijn geweest. Twee vrienden sloten zich in deze gelegenheid bij hen aan.

Een barman verklaart: ‘Stephen kocht een rondje voor hen vieren en nam zelf ook een drankje, een fles Miniblack Freixenet bubbly van zeven euro. Ik weet zeker dat hij niet dronken was’.

De mannen namen hierna met zijn allen plaats aan de bar. Susanna Lewis, de eigenaresse van de club: ‘Stephen was in een goed humeur. Hij kwam hier vaker en was zoals altijd de perfecte gentleman. Hij gedroeg zich nooit als een ster.’

‘Op de video van de bewakingscamera kun je ook zien dat er niets met hem aan de hand is’, vervolgt ze. ‘Stephen oogt niet dronken of kwaad of verdrietig. Het is een gewone avond zoals alle anderen en alles gaat goed. Hij ziet er gezond uit en is in goede doen.’

De video is vlak na het vertrek van de heren uit de Aries Club gemaakt, rond half één die nacht. Stephen en Andy gingen toen naar de nabijgelegen Euphoria bar, waar ze de Bulgaar Georgi Duchev tegenkwamen. Samen met hem gingen ze vervolgens naar de Black Cat, de laatste uitgaansgelegenheid van die avond.

Ook bronnen in deze clubs hebben verklaard dat de zanger in goede gezondheid verkeerde en nuchter oogde. Hoe het kan dat hij later wel zo dronken was dat hij ervan moest overgeven, lijkt dan ook een raadsel.

Ergens tussen de vijf en tien uur in de ochtend zou Gately zijn overleden. Pas tegen lunchtijd trof Duchev hem levenloos aan.

Klik hier voor de video met de laatste beelden van Stephen Gately.

Lees ook:‘Stephen Gately overleden aan coma-zuipen’
Lees ook:‘Ik trof Boyzone-zanger Stephen Gately dood aan’
Lees ook:Boyzone’s hartverscheurende video, een tribute aan Stephen Gately (zie video!)
Lees ook:Stephen Gately’s weduwnaar weigert miljoenenerfenis
Lees ook:Stephen Gately zingt verder na zijn dood in tribute

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>