‘Stephen Gately overleden aan coma-zuipen’

Pigeons eating sickCreative Commons License photo credit: internets_dairy

Een nachtje coma-zuipen zou Boyzone-zanger Stephen Gately dit weekend te veel zijn geworden.

Dit meldt de Britse krant The Sun maandag.

De zanger zou na een nachtje goed doorhalen zijn gestikt in zijn eigen braaksel. Samen met zijn partner Andy Cowles zou Stephen de bewuste avond in Mallorca zijn gespot terwijl ze grote hoeveelheden witte wijn en cocktails naar binnen hakten.

Omdat de zanger normaal gesproken amper drinkt, was hij al snel stomdronken. ‘Stephen was volledig van de wereld’, aldus een getuige.

Rond half vijf in de ochtend besloten de twee heren naar hun appartement te gaan, waar zij hadden afgesproken met een 25-jarige Bulgaar, Giorgi Duchev. Amper een uur later besloot Andy naar bed te gaan. Stephen bleef in de woonkamer, om op de bank te slapen.

Andy vond zijn vriend de volgende dag in een vreemde houding op de grond. Het leek net of hij aan het bidden was. Bezorgd belde hij de politie.

De zanger bleek helaas niet meer te redden. De politie zou volgens de Britse krant hebben verklaard dat ze ervan overtuigd zijn dat Stephen is gestikt in zijn eigen braaksel.

Lees ook:‘Ik trof Boyzone-zanger Stephen Gately dood aan’
Lees ook:Stephen Gately was niet dronken, toont video!
Lees ook:Stephen Gately’s doodsoorzaak vrijgegeven
Lees ook:Stephen Gately’s weduwnaar weigert miljoenenerfenis
Lees ook:Legendarische Moon River zanger Andy Williams overleden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>