‘Ik trof Boyzone-zanger Stephen Gately dood aan’

BoyzoneCreative Commons License photo credit: MangakaMaiden Photography

Georgi Petrov Duchev, de man die beweert dat hij Stephen Gately als eerste dood aantrof, heeft zijn horrorverhaal naar buiten gebracht.

Georgi Petrov Duchev verklaart in de Daily Mail dat hij wakker werd en de Boyzone-zanger levenloos aantrof na een nacht feesten met hem en zijn echtgenoot Andy Cowles.

De 25-jarige Bulgaar zegt dat hij last heeft van slapeloosheid sinds de gruwelijke ontdekking van afgelopen zaterdag in Mallorca.

‘Ik heb haast niet geslapen sinds het gebeurd is’, verklaart hij in gebrekkig Engels. ‘Ik trof Stephen dood aan, daarna heb ik zijn man wakker gemaakt. Stephen was wit en koud toen ik hem vond. Ik ben nog steeds erg van streek en nerveus.’

Duchev ontmoette de twee heren in de populaire homoclub Black Cat in Palma. Nadat de Mallorcaanse krant Ultima Hora schreef dat hij de liefde  met Cowles bedreef op het moment dat Gately aan het sterven was, besloot hij met zijn verhaal naar buiten te treden.

Volgens Duchev wordt er op dit moment veel onzin over de afschuwelijke gebeurtenis gepubliceerd. Wat er die avond precies heeft plaatsgevonden, wil de Bulgaar uit respect voor Stephens man niet zeggen. Wel dat de politie hem al heeft verhoord.

Lees ook: ‘Stephen Gately dood door coma-zuipen

Lees ook:Stephen Gately was niet dronken, toont video!
Lees ook:‘Stephen Gately overleden aan coma-zuipen’
Lees ook:Boyzone-zanger plotseling overleden!
Lees ook:Stephen Gately’s weduwnaar weigert miljoenenerfenis
Lees ook:Stephen Gately zingt verder na zijn dood in tribute

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>