Boyzone’s hartverscheurende video, een tribute aan Stephen Gately (zie video!)

Binnenkort komt Boyzone’s nieuwe single “Gave it all away” uit. De video voor deze single is een hartverscheurende ‘tribute’ aan Stephen Gately, die vorig jaar overleed. In de videoclip zie je de overige bandleden in een kamer herinneringen ophalen aan hun overleden vriend.

De single die geschreven werd door Mika is op 1 maart in de winkels verkrijgbaar, gevolgd door het album “Brothers” dat een week later uitkomt. De single was gisteren voor het eerst te horen in de radioshow van Ronan Keating op MagicFM. Op de single is ook Stephen Gately nog te horen, die onder andere de zin “I will learn to live before I die” zingt… Zie de clip hieronder!

Lees ook:Stephen Gately zingt verder na zijn dood in tribute
Lees ook:Stephen Gateley’s echtgenoot erft elf miljoen euro
Lees ook:Nieuwe single One Direction: Story Of My Life
Lees ook:Boyzone-zanger plotseling overleden!
Lees ook:Miley Cyrus wordt volwassen (zie de nieuwe clip!)

1 Reacties // Reageer

One thought on “Boyzone’s hartverscheurende video, een tribute aan Stephen Gately (zie video!)

  1. judith

    Wat een prachtige clip. Een geweldig eerbetoon aan Stephen. R.I.P.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>