Marco Borsato’s villa in beslag genomen

IMG_4678.JPGCreative Commons License photo credit: Yme Bosma

Afgelopen zomer heeft de Rabobank beslag laten leggen op de miljoenen villa van Marco Borsato in Blaricum.

Reden voor de actie was het financiële drama rond zijn bedrijf The Entertainment Group (TEG).

Dat meldt de Telegraaf woensdag.

Eerder gaven wij al aan dat het slecht gaat met het Hilversumse productiebedrijf, waar een groot aantal bekende artiesten onder contract staat. Naar nu blijkt is de situatie zo dramatisch, dat ook de bank geen heil meer in de toekomst van TEG ziet.

De populaire zanger wist het beslag op zijn huis op te heffen door een deal met de Rabobank te sluiten. Daarmee heeft hij geluk gehad. Andere TEG-aandeelhouders, onder wie Paul Brinks en Unico Glorie, slaagden hier niet. Op hun kapitale onderkomens in Hilversum en Loosdrecht ligt na een maand nog steeds een claim.

De zorgelijke financiële situatie bij het productiehuis speelt al bijna een jaar. Vandaar dat de Rabobank nu middels deze weg probeert om zijn geleende geld terug te krijgen.

Ook Borsato heeft de afgelopen jaren miljoenen in het bedrijf gestoken. Zijn investeringen werden gebruikt voor overnames van op het eerste oog zeer succesvolle bedrijfjes die vervolgens één voor één ten gronde gingen. Door deze malaise is al meer dan de helft van het honderzestig man tellende personeel op straat gezet.

Een groot aantal artiesten en televisiepersoonlijkheden staat onder contract bij The Entertainment Group. Onder hen bevinden zich bekende namen als Guus Meeuwis, Ilse de Lange, Wendy van Dijk, Ilse de Lange, Leco van Zadelhoff en Winston Gerschtanowitz.

Trijntje Oosterhuis zegde afgelopen weekend haar samenwerking met TEG op. Evenals Borsato was de zangeres volgens de Telegraaf niet bereikbaar voor commentaar.

Lees ook:Marco Borsato heeft financiële problemen
Lees ook:Marco Borsato woensdag voor de rechter
Lees ook:Marco Borsato spreekt over een ‘gitzwarte dag’
Lees ook:Guus Meeuwis eist geld van Marco Borsato
Lees ook:Marco Borsato is valse media zat

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Marco Borsato’s villa in beslag genomen

  1. JustRobbie

    die hamburger is mega ongezond LOL

      /   Reply  / 
  2. JustRobbie

    Telfort zijn oplichters

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>