Marco Borsato heeft financiële problemen

CoinsCreative Commons License photo credit: JasonRogersFooDogGiraffeBee

Na jaren van voorspoed lijkt het nu zelfs met Marco Borsato minder te gaan.

De problemen zijn vooral te wijten aan de economische crisis.

Door de afnemende investeringen in de entertainmentsector is het bedrijf van de zanger, The Entertainment Group, in moeilijk vaarwater terecht gekomen.

Het afgelopen jaar heeft al meer dan de helft van de 160 medewerkers het veld moeten ruimen. Ook heeft het bedrijf een enorme schuld opgebouwd en zijn de deuren van de vestiging in België gesloten, zo meldt de Telegraaf.

Dat het echt niet goed gaat, blijkt daarnaast uit het feit dat het zusterbedrijf van The Entertainment Group, Lab Ventures, enkele maanden terug al is omgevallen.

The Entertainment Group is onder meer verantwoordelijk voor het management van Marco Borsato, Ilse De Lange, Wendy van Dijk en Caroline Tensen.

In het ergste geval zou Marco Borsato persoonlijk op kunnen draaien voor de schulden van het bedrijf. Dit is extra wrang aangezien de zanger er de afgelopen jaren veel in heeft geinvesteerd.

‘Dat geld bracht hij op door twintig jaar lang zijn longen uit zijn lijf te zingen. Het zou een persoonlijk drama zijn als het met The Entertainment Group mis zou gaan’, laat de manager van Borsato weten.

Lees ook:Borsato had problemen TEG aan kunnen voelen
Lees ook:Marco Borsato vraagt Joop van den Ende om raad
Lees ook:Guus Meeuwis begint eigen TEG
Lees ook:Marco Borsato hoorde bankroet via radio
Lees ook:Marco Borsato weigerde reddingspoging TEG

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>