Christina Applegate trots op dochter Sadie

Christina Applegate heeft vorige week een dochter gekregen. Christina (39) en haar Nederlandse verloofde basgitarist Martijn LeNoble (41)  hebben het meisje Sadie Grace LeNoble genoemd, laat een woordvoerder weten aan het Amerikaanse blad People. Moeder en dochter maken het goed. Sadie kwam donderdag ter wereld in Los Angeles. Christina vertelde in oktober 2010 dat ze een dochtertje zou krijgen.

Lees ook:Christina Applegate trouwt met Nederlander
Lees ook:Christina Applegate is zwanger
Lees ook:Christina Curry noemt moeder ‘MILF’
Lees ook:Beckhams verwachten een mini Posh
Lees ook:Jude Law voor vierde keer vader!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>