Beckhams verwachten een mini Posh

Volgens de engelse tabloid The Sun was een maand geleden al bekend dat Victoria Beckham, moeder van  Brooklyn, 12, Romeo, 8, and Cruz, 6  in verwachting zou zijn van een meisje. Het laatste nieuws is dat Victoria heeft onlangs een 4D scan in Los Angeles heeft gehad. Op die scan zou ze gezien hebben dat ze een beeldschone dochter krijgt. Victoria zou door het dolle heen zijn! Hun zonen betekenen de wereld voor ze, maar dat ze nu een dochter krijgen, is een groot & nieuw avontuur voor ze!

Eindelijk zal Victoria zich qua kleding en accessoires kunnen uitleven op haar aanstaande dochtertje.

Lees ook:Geen meisje meer voor Victoria Beckham
Lees ook:Baby voor de Beckhams
Lees ook:Nu ook kinderondergoed van David Beckham bij H&M
Lees ook:Christina Applegate trots op dochter Sadie
Lees ook:Jan Smit aangevallen door ex-man van Liza

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>