Christina Applegate trouwt met Nederlander

Christina Applegate gaat trouwen met haar vriend Martijn LeNoble. De 41 jarige LeNoble is een Nederlandse basgitarist die in 1998 naar de Verenigde Staten is vertrokken. Applegate en LeNoble zijn al twee jaar samen en voor beide is het hun tweede huwelijk. Applegate is getrouwd geweest met acteur Johnathon Schaech.

Lees ook:Christina Applegate is zwanger
Lees ook:Christina Applegate trots op dochter Sadie
Lees ook:Christina Aguilera ten huwelijk gevraagd op Valentijnsdag
Lees ook:Jim Carrey verbreekt relatie met Jenny McCarthy
Lees ook:Jessica Simpson is verliefd

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>