Christina Applegate is zwanger

Het gaat weer helemaal goed met Christina Applegate. De actrice die borstkanker heeft overwonnen gaat binnenkort niet alleen trouwen, maar Applegate en haar Nederlandse verloofde Martyn Lenoble verwachten ook nog een kindje. Applegate (38) en Lenoble (41) zijn al ruim twee jaar samen. Een datum voor de bruiloft is nog niet bekend. Ook weten we niet wanneer het kindje wordt geboren.

Lees ook:Christina Applegate trouwt met Nederlander
Lees ook:Christina Applegate trots op dochter Sadie
Lees ook:Snooki wil borstvergroting
Lees ook:Xander de Buisonjé krijgt een zoontje!
Lees ook:Orlando Bloom stiekem getrouwd

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>