Snooki wil borstvergroting


photo credit: NVS_Inc

Nicole Polizzi, die bekend werd als Snooki in de populaire serie Jersey Shore, wil graag een borstvergroting. Tijdens de serie was Snooki altijd wat mollig, maar is sinds de geboorte van haar eerste kindje 20 kilo afgevallen. Ze ziet er super goed uit, maar is erg ontevreden over haar voorgevel. In haar omgeving, waaronder BFF Jwoww,  heeft iedereen grote borsten en is het ook niet gek als je daarvoor onder het mes gaat.

Ze wil graag nog twee kinderen. Ik zou daarom als ik haar was wachten met die borstvergroting. Ze worden er niet mooier op na twee bevallingen.

We moeten nog wel even wachten totdat we een nieuwe babySnooki kunnen verwachten, ze gaat eerst nog trouwen met haar verloofde Jionni. De trouwdatum is nog niet bekend, maar haar kennende wordt het een megagroot feest dat zeker ook op MTV wordt uitgezonden.

Lees ook:Snooki en Jwoww niet welkom in New Jersey
Lees ook:Jersey Shore terug bij MTV!
Lees ook:Jennifer Aniston wil snel kinderen
Lees ook:Nicole ‘Snooki’ Polizzi sexy in Dansing With The Stars (video)
Lees ook:Wendy van Dijks zwangerschap belemmert politieserie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>