Boeren uit Boer zoekt vrouw nog steeds bevangen door vlinders

photo credit: fesoj

Een unicum in de geschiedenis van Boer zoekt Vrouw: alle boeren hebben een vrouw gevonden.

Er is zelfs een eerste BzV-baby op komst…
Weliswaar niet bij één van de deelnemers die we kennen van tv, maar wel bij een boer van dit seizoen.

De geadopteerde Zeeuwse boer Richard had met vijftig brieven te weinig reacties om aan het programma mee te mogen doen. Hij ging wel op date.  Als eerste met Ruchama, alleen dat klikte niet zo.

Via BzV had hij ook Monique leren kennen. Een match made in heaven, zo bleek al snel. De twee zijn van het begin af aan onafscheidelijk en verwachten in april zelfs hun eerste kind. ‘Een bamischijf,’ grapt Richard.

Ook met de vijf boeren die wel op tv waren te zien gaat het goed.  Ze zijn allemaal nog bij de vrouw van hun keuze. Voor de eerste keer in vier seizoenen is het daarmee eind goed, al goed.

Boer Jos en Dycke stralen zelfs bijna de beeldbuis uit. ‘Waar ik op heb gehoopt, heb ik gevonden. We gaan samen oud worden,’ aldus Jos.

Dycke zal binnenkort samen met haar dochters bij hem intrekken. ‘Daar zijn de meiden niet razend enthousiast over hoor, dat ze alles mee moeten slepen.’

Dycke verwacht dat het wel goed zal komen, aangezien ze het heen en weer reizen ook niet leuk vinden. Bovendien slepen de dochters van Jos hen van kermis naar kermis, in de hoop dat de dames ook zelf door de liefde bevangen worden en daardoor niet meer weg willen.

Boer Hans en zijn Audrey beginnen het liefst zo snel mogelijk samen een gezin. ‘Ik ben altijd wel van huisje, boompje, beestje geweest. Het zou leuk zijn om dat samen met Wim te doen,’ laat een stralende Hans weten aan de kijker.

De zwijgende boer Wietse vindt dat hij dankzij Neeltje minder stil is geworden. ‘Ik ben wel wat meer ontspannen nu zij er is.’  Toch zit samenwonen er voorlopig nog niet in. ‘Het heeft geen haast,’ zegt nu ook Neeltje. ‘We moeten elkaar eerst nog beter leren kennen,’ vindt Wietse. ‘Dan het huis verbouwen en dan kan Neeltje bij me komen wonen.’

Astrid is al wel min of meer bij boer Wim ingetrokken. ‘Ik hoor hier thuis. Als ik Wim, de boerderij en het weiland zie, kom ik tot rust. Ik wil altijd bij Wim zijn.’ Wim: ‘Ik heb de laatste periode veel gevoelens te verwerken gehad. Maar het voelt goed zo.’

En ook Peter en Hanneke zijn nog steeds gelukkig. ‘Het groeit nog altijd, we zijn heel gelukkig. Met zo’n meid kan je jaren vooruit!’ grijnst Peter.  ‘Het voelt goed als we samen zijn. We voelen elkaar aan en vullen elkaar aan. Hij is zeker een toegevoegde waarde in mijn leven,’ aldus een glimmende Hanneke.

Maandag zijn de boeren te gast in De Wereld Draait door. Daarna is het afwachten tot 5 september 2010. Dan is er weer een nieuwe Boer zoekt Vrouw.

Lees ook:Boeren uit Boer zoekt Vrouw allemaal nog samen!
Lees ook:Zwaar weer voor boeren van Boer zoekt Vrouw!
Lees ook:Wat je altijd al wilde weten over boer Jos…
Lees ook:Liegt Boer Jos over zijn relatie met Dycke?
Lees ook:‘Boer Jos is nog steeds smoorverliefd’

1 Reacties // Reageer

One thought on “Boeren uit Boer zoekt vrouw nog steeds bevangen door vlinders

  1. Boer zoekt vrouw

    Boer zoekt vrouw begint over een aantal week alweer super leuk!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>