Zwaar weer voor boeren van Boer zoekt Vrouw!

photo credit: DOH4

De boeren uit Boer zoekt Vrouw leken zo zeker te zijn over de vrouw van hun dromen.

Maar de romantische tripjes met de partner van hun keuze hebben daar verandering in gebracht…

Zo blijkt zondag uit de één na laatste aflevering van het populaire programma.

Boer Wietse was zo vol van zijn Neeltje. Hun romantische weekendje in Belfast zorgt echter voor een flinke deuk in zijn gevoelens.

Voor zijn gevoel loopt ze namelijk iets te hard van stapel.  ‘Neeltje zei dat we over twee weken gaan samenwonen. Dat vind ik iets te enthousiast,’ vertelt hij in de uitzending.

En dat terwijl Neeltje in de loop van de reis juist steeds meer naar hem toe groeit. Niet dat ze wil zeggen dat ze verliefd is (‘Dat vind ik zo puberaal’): toegeven dat ze haar boer leuk vindt doet ze wel.

En daarom blijft ze maar aan hem vragen wanneer ze die voor haar oh zo belangrijke volgende stap zullen gaan zetten. Wietse laat echter aan de kijker weten: ‘Ik was zo zeker van mijn keuze, daar zijn nu toch wel wat barstjes in gekomen’. Loopt dat goed af?

Ook boer Hans ziet wat donkere wolken aan de horizon. Hij weet heel goed wat hij van een relatie verwacht en waar zijn partner aan moet voldoen. Alleen Audrey past niet helemaal in dat plaatje. Ze lijkt iets te lief voor hem.

‘Ik mis een beetje tegenwicht. Ik houd er wel van als iemand tegengas geeft’, vertelt hij. ‘Ik hoop dat ze meer weerstand gaat bieden en wat brutaler wordt.’ Zijn partner weet hem er van te overtuigen dat hun relatie nog moet groeien. Lukt het haar  op tijd te veranderen?

Peter en Hanneke hebben het wel erg gezellig in Riga. Toch spat de romantiek er ook bij hen niet van af. Zo drinken ze op een van de avonden zo veel, dat de boer zijn droomvrouw laveloos naar huis moet brengen.

En ook de rest van het uitje lijken de twee toch vooral goede vrienden in plaats van innige geliefden. Is dat slechts uiterlijke schijn en is hier wel degelijk sprake van vlinders, of blijft het bij een kalverliefde?

Wim en Astrid hebben het juist wel heel knus. Wie niet beter wist, zou denken dat de twee al jaren samen waren. Alleen al dat rare eten, dat is toch maar niets. Daarom halen ze gewoon lekker Chinees op de hoek.

De enigen die die echt zeker lijken te zijn van hun zaak, zijn Jos en Dycke. Wanneer zij over de toekomst praten, geloof je ook echt dat ze die samen zullen beleven. Zelfs voor de omgang met hun beider dochters zien ze geen problemen.

Volgende week een sprong in de tijd. Hoe gaat het met de stellen als ze drie maanden verder zijn?

Lees ook:Boeren uit Boer zoekt Vrouw allemaal nog samen!
Lees ook:Boer Jos tot over zijn oren verliefd op Dycke
Lees ook:Yolanthe over haar ‘golddiggen’
Lees ook:Boeren uit Boer zoekt vrouw nog steeds bevangen door vlinders
Lees ook:‘Boer Jos is nog steeds smoorverliefd’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>