Boer Jos tot over zijn oren verliefd op Dycke

photo credit: weisserstier

Probleempje voor boer Jos: hij is tot over zijn oren verliefd op Dycke.

Maar op het moment dat hij dit aan Mirjam wil vertellen, bezeert zij haar arm zo erg dat ze met spoed naar de eerste hulp toe moet.

De 49-jarige Gelderlander kan zijn gevoelens niet langer verbergen, vertelt hij zondag in de een na laatste uitzending van Boer Zoekt Vrouw.

‘Ik kan niet meer wachten. Mijn gevoelens zijn zo diep. Dycke is echt mijn droomvrouw.’ Dat hij eigenlijk nog een dag heeft tot het officiële keuzemoment, hangt hem dan ook als een molensteen om de nek.

Jos vindt dit niet eerlijk tegenover Mirjam en besluit actie te ondernemen. Hij bekent Dycke haar gevoelens. Gelukkig ziet zij hem ook als haar droomprins. ‘Ik wil mijn leven graag met je delen’, vertelt ze enigszins verlegen aan haar geliefde boer.

Mirjam weet ondertussen nog van niets. Eerder liet zij weten ook gevoelens voor de boer te hebben en wie weet hoe deze vlinders zich in de tussentijd hebben ontwikkeld. Jos besluit daarom open kaart te spelen tegen zijn tweede vrouw en gaat naar haar op zoek.

Hij moet echter nog even wachten met het brengen van het (slechte) nieuws. Mirjam bezeert net op dat moment haar arm, en moet meteen naar de eerste hulp…

Volgende week weten we hoe dit afloopt!

Lees ook:Liegt Boer Jos over zijn relatie met Dycke?
Lees ook:‘Boer Jos is nog steeds smoorverliefd’
Lees ook:Boeren uit Boer zoekt vrouw nog steeds bevangen door vlinders
Lees ook:Zwaar weer voor boeren van Boer zoekt Vrouw!
Lees ook:Eet Boer Jos van twee walletjes?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>