‘Boer Jos is nog steeds smoorverliefd’

photo credit: jared

Misschien dat niet alle boeren uit Boer zoekt Vrouw nog even gelukkig lijken met de vrouw van hun keuze.

Boer Jos is in ieder geval nog steeds smoorverliefd.

Volgens de Telegraaf waren er vorige week ineens roddels dat de liefde tussen de bloemenboer en zijn roodharigeDycke over zou zijn.

Oorzaak van dit kwaad zou de Ter Aarse Ronella Kroft zijn geweest, die in het eerste seizoen van het populaire programma een relatie had met boer Frans. Haar moeder geeft in de krant echter aan dat haar dochter niets met Jos heeft.

Zij geeft aan dat een vriend van Ronella in Steenderen woont. Dit is ook de woonplaats van Jos. Tijdens een dorpsfeest aldaar kwam ze de boer tegen. Aangezien de twee het programma als gemeenschappelijke deler hebben, raakten ze al snel aan de praat.

De muziek in de feesttent stond echter erg hard  waardoor de twee moesten schreeuwen om zichzelf verstaanbaar te maken. Van deze druk bewegende mensen is een foto genomen, aldus Ronella’s moeder, die met het bijschrift van een relationele ruzie op internet is geplaatst.

Haar dochter was alleen helemaal niet op een nieuwe partner uit. Twee jaar geleden zou haar dochter op het Boer zoekt Vrouw-feest namelijk al een andere boer hebben ontmoet. En met hem is ze nog steeds erg gelukkig.

Inwoners uit Steenbergen laten daarnaast weten dat er bij Jos en Dycke nog steeds sprake is van vlinders. ‘Ik heb ze gisteren allebei nog gesproken en ik kan u verzekeren dat het wel goed zit tussen die twee,’ aldus een buurvrouw van de boer.

Een vriend van Daphne, een van de dochters van Jos, beaamt dat de twee dolgelukkig met elkaar zijn. ‘Jos had een feest georganiseerd in de kroeg hier. Het was alleen voor genodigden. De andere boeren waren er ook. Samen hebben ze het keuzemoment op de televisie bekeken. Jos en Dycke zaten de hele avond dicht tegen elkaar aan.’

Zondag kunnen we zien wat van er alle geruchten klopt. Jos en Dycke lijken nog bij elkaar te zijn. Voor welke van de andere koppels geldt dat nog meer?

Lees ook: Zwaar weer voor boeren van Boer zoekt Vrouw!

Lees ook:Liegt Boer Jos over zijn relatie met Dycke?
Lees ook:Boeren uit Boer zoekt vrouw nog steeds bevangen door vlinders
Lees ook:Boeren uit Boer zoekt Vrouw allemaal nog samen!
Lees ook:Eet Boer Jos van twee walletjes?
Lees ook:Wat je altijd al wilde weten over boer Jos…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>