Liegt Boer Jos over zijn relatie met Dycke?

photo credit: Tambako the Jaguar

Volgende week is te zien hoe de boeren uit Boer Zoekt Vrouw de eerste liefdesvakantie met de vrouw van hun dromen bevallen is.

Het lijkt er alleen op dat boer Jos niet helemaal eerlijk is over zijn relatie met Dycke.

Al eerder meldden wij dat de 49-jarige Gelderlander met Dycke in het openbaar is gespot.

En dat is tegen de regels van het programma in. Volgens het contract dat de deelnemers hebben afgesloten, mogen zij pas na het einde van de serie met elkaar worden gezien.

Toch is het niet bij die ene keer gebleven. Sterker: het lijkt er op dat  boer Jos en Dycke zelfs doorlopend in elkaars buurt zijn geweest en zelfs uitstapjes met elkaar maken.

De gladiolenkweker had zondag namelijk wel een heel bruin gezicht voor een ras-echte Nederlander. De boer zou zijn teint te danken hebben aan een vakantie naar de Portugese Algarve. Een reis die hij alleen heeft gemaakt, zo werd de kijkers wijsgemaakt.

Natuurlijk niet onmogelijk, ware het niet dat ook Dycke een gezond kleurtje op haar toet had. Zouden de twee dan wellicht toch…? De brutale grijns op het gezicht van de bloemenboer sprak boekdelen.

http://celeb.blog.nl/televisie/nederland/2009/11/02/boer-jos-tot-over-zijn-oren-verliefd-op-dycke

Toen de twee tortelduifjes in de uitzending van Yvon kregen te horen dat ze een reisje naar Porto zouden maken, kon de kijker zien hoe Jos lachend tegen Dycke zei: ‘Daar zijn we nog niet geweest’…

Lees ook:‘Boer Jos is nog steeds smoorverliefd’
Lees ook:Eet Boer Jos van twee walletjes?
Lees ook:Wat je altijd al wilde weten over boer Jos…
Lees ook:Boer Jos tot over zijn oren verliefd op Dycke
Lees ook:Boeren uit Boer zoekt vrouw nog steeds bevangen door vlinders

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Liegt Boer Jos over zijn relatie met Dycke?

 1. Eke

  Dycke was zelf ook bijna net zo zwart van de zon. Die zijn echt wel samen weg geweest. Ik vind dat BzV moet ingrijpen nadat dat ook gebeurde bij boer Frans een paar jaar geleden, en die had echt niets gedaan wat met BzV te maken had (liedje maken). Jos is een enorme glibber, maar die Dycke heeft ook iets engs en sneaky. Mirjam mag blij zijn…

    /   Reply  / 
 2. Deerhaunter

  En dan te bedenken dat die gladjakker zeer waarschijnlijk familie van mij is :s bbrrrr…

    /   Reply  / 
 3. France

  Wut?
  Ik snap serieus je punt niet.
  Kan jij je wel inhouden als je zo verliefd bent als die twee zijn? Ik zie niet in waarom Jos een glibber is? Ik vind m echt een schat, en Dycke ook! Neeltje, DAT is een eng en onoprecht leugenachtig achterbaks creatuur!

  Nagoed.^^

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>