Mercy James gelijk naar Kaballah-meeting

shining_treetopsCreative Commons License photo credit: Zest-pk

Een week na de rechtelijke goedkeuring is het nieuwe adoptiekindje van Madonna in Londen aangekomen.

Helaas kreeg Mercy James amper de tijd om aan haar nieuwe omgeving te wennen.

Een uur na aankomst zat ze al vooraan in het Kaballah-centrum.

Een twaalf uur durende vlucht is een ware uitputtingsslag. Zeker voor een 4-jarig meisje dat niet gewend is aan het luxe en hectische leven van ons westerlingen.

Madonna was echter niet van plan hier rekening mee te houden. Ze vond nog net tijd om Mercy een paar nieuwe witte sandalen aan te doen, maar daarna moest haar nieuwe dochter toch echt mee naar een Kaballah-meeting.

Quality time
De spirituele dienst duurde meer dan een uur. In het Londense centrum waren ook Lourdes, David, Rocco en Guy Ritchie aanwezig. Madonna’s ex was er bij toen ze Mercy in 2006 voor het eerst in een weeshuis zag. Na de dienst nam hij zijn twee zonen mee de hort op, zodat Madge wat quality time met haar dochter kon hebben.

Cultuurshock
Het hoeft natuurlijk geen betoog dat de mystieke dienst een cultuurshock was voor de kleine Mercy. Volgens kinderpsycholoog Katherine Fingleton had de kleine meid dit dan ook beter bespaard kunnen blijven.

‘Een bezoek aan een Kaballah-centrum is een te grote overgang voor Mercy. Ze kan de eerste tijd beter weggehouden worden van publieke evenementen, aangezien dit niet goed is voor haar ontwikkeling.’

Tja, je bent nu eenmaal de dochter van Madonna…

Lees ook:Madonna draagt Mercy James
Lees ook:Madonna krijgt adoptierecht Mercy
Lees ook:Heeft Madonna Mercy gekocht?
Lees ook:Madonna’s Mercy James in Parijs
Lees ook:Madonna mag Mercy adopteren

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>